Van Stef Niekamp, directeur Centre Céramique, Kumulus en Natuurhistorisch Museum Maastricht, ontvingen wij onderstaand bericht omtrent de voortgang van de werkzaamheden bij Centre Céramique.

Beste buren en relaties,

Zoals u waarschijnlijk heeft gezien, is de verbouwing van Centre Céramique in volle gang. De bouwplaats is inmiddels volledig ingericht en in gebruik. Op dit moment vinden de werkzaamheden plaats in het souterrain, begane grond en de 3e etage.

Geluidsoverlast
Wellicht heeft u de afgelopen weken gehoord dat er flink is gehakt en gebroken in het souterrain. Komende weken (week 24 en 25) wordt er onder de keldervloer nog een aantal buispalen aangebracht. Het is mogelijk dat dit hoorbaar is voor omwonenden.

Planning
De werkzaamheden lopen redelijk goed volgens planning. De meeste werkzaamheden worden voor het einde van dit jaar afgerond. Volgend jaar zijn er nog 4 tot 6 weken nodig om het geheel af te ronden. Tot die tijd blijft de bouwplaats met de bouwhekken en keten staan.

Goed nieuws voor bibliotheekleden
Inmiddels is de bibliotheek in Centre Céramique weer open. Wel nog met beperkte service: lenen, uitzoeken en terugbrengen. We zijn erg blij dat we onze reguliere service weer deels kunnen verlenen en dat we onze klanten weer mogen ontvangen. Hopelijk zien we u ook snel weer in Centre Céramique.

Heeft u vragen?
Laat het ons weten via klantenservice@maastricht.nl.
Meer informatie over de herinrichting van Centre Céramique vindt u op onze website: www.centreceramique.nl/herinrichting