Struinen in de Tuinen is een tuinenfestival wat op zondag 7 juli 2019 voor het eerst naar Maastricht zal komen. Voor een dag veranderen Maastrichtse tuinen in intieme podia, waar lokale kunstenaars hun talent tonen met hun voeten in het gras. Centraal staat hierbij het podium bieden aan artiesten en het samen brengen van buurtbewoners.

Het concept werkt als volgt: Bewoners van Maastricht melden zich aan met hun tuin, dakterras, veranda etc. en lokale artiesten melden zich aan met een act. Wij gaan dan passende matches maken tussen beide waardoor er door heel Maastricht intieme openluchtoptredens ontstaan die gratis te bezoeken zijn voor publiek. 

Voor dit festival zijn we zowel nog op zoek naar lokaal talent wat de podiumplekken komt vullen als gastvrije Maastrichtenaren die hun tuin beschikbaar willen stellen. Ben je nou gelijk enthousiast en wil je je bij ons aanmelden dan kan dit voor 30 april via onze website: https://www.struinenindetuinen.nl/maastricht. Heb je nog vragen neem dan vooral even contact met me op via onderstaand telefoonnummer of mailadres dan kletsen we even verder!

m: maastricht@struinenindetuinen.nl

t:   06 37 28 48 03