Op zondag 6 september van 12.00u – 17.00u openen Maastrichtenaren hun tuinhekken voor de eerste editie van Struinen in de Tuinen! Vanuit liefde voor podiumkunsten en om buurten gezelliger te maken tovert Struinen in de Tuinen buitenruimtes om tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Met de optredens wil ze drempels tot ontmoeting verlagen en bijdragen aan een prettige woonomgeving met goede sociale contacten, in alle wijken van de gemeente.

Zou het niet leuk zijn om daar dit jaar als buurt actief aan mee te doen en onze buurtbewoners zo een aantal gezellige uurtjes te bezorgen? Het buurtnetwerk doet daarom een oproep aan talentvolle buurtbewoners om een optreden te verzorgen als artiest of act in hun eigen binnentuin.
Alle soorten en maten amateurkunstenaars zijn welkom om hun liefde voor podiumkunsten te delen. Of je nu rocker of balletdanser bent, je eerste uren podiumervaring opdoet of al een leven lang meedraait, alleen of in een groep, Struinen in de tuinen zet je graag in het zonnetje.

Als je een bijdrage wilt leveren: individueel, met je eigen (bestaande groep) of in een eenmalige samenwerking met buurtbewoners of met je tuin: meld je aan via www.struinenindetuinen.nl/maastricht voor 21 juli 2020. Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst). Alle optredens duren maximaal 30 minuten.

Zie voor meer informatie www.struinenindetuinen.nl