Oproep nieuwe deelnemers Euregio-wandeling

Iedere donderdag wordt er gewandeld in de Euregio, onder leiding van o.a. Jean Willems. Er is een groepje van 7 leden (mannen en vrouwen) ontstaan. Maar die hebben allemaal een goed gevulde agenda en zijn dus, heel begrijpelijk, niet iedere donderdag present. Waardoor het er in de praktijk op neer komt, dat er gemiddeld 4 personen aanwezig zijn. Daarom zouden we het fijn vinden als zich nieuwe wandelaars(sters) aanmelden  die het interessant vinden om te lopen met mensen die zeer gevarieerde beroepen hebben of hebben gehad.

Om een indruk te krijgen van de soort wandelingen, hierbij wat voorbeelden van wandelingen die de laatste weken gelopen zijn: de heidebloesemtocht Maasmechelen, 3 verschillende wandelingen in het wormdal, Kornelimünster , stadswandeling van Caberg via Belvédèreberg naar het Frontenpark, wandelingen in het Jekerdal en de st Pietersberg, van Kerkrade naar Rimburg.

Detailinfo:

Vertrek: elke donderdag om 9.30 uur

Samenkomst: Remalunet nrs 1-3 Maastricht            

Wandeling: gemiddeld 12 km

Vervoer: eigen vervoer. Beschikken niet over voldoende auto’s. Willen carpoolgroep vormen.

Wilt u op eigen gelegenheid naar de startplaats gaan, dan krijgt u van ons de hiervoor de benodigde informatie (plaats, straat en postcode) en met behulp van het navigatiesysteem (bijv. TomTom) komt u er altijd.

Maakt het bovenstaande u nieuwsgierig, neem dan contact op met Jean Willems, organisator van deze wandelingen(in overleg met leden) bereikbaar via

Mobiel.: 0031625014267

WhatsApp: 0031625014267  

Email: jmw.willems@gmail.com