Online talkshow over een veilige buurt op 6 oktober: stel vragen aan de gemeente (tekst van Communicatie/Gemeente Maastricht

Aanstaande dinsdag op 6 oktober om 19:00 uur organiseert de gemeente Maastricht een online talkshow over veiligheid in de buurt. De talkshow wordt live uitgezonden op Facebook (www.facebook.com/gemeentemaastricht).

Aan tafel zit de burgemeester van Maastricht, een wijkagent, een gebiedshandhaver, iemand van Stichting Trajekt en een inwoner van Maastricht. We bespreken waarom mensen zich in hun buurt wel of niet veilig voelen. En wat we hier samen aan kunnen doen.

Inwoners kunnen vanaf nu vragen inzenden voor de gasten aan tafel, met een e-mail naar talkshowveiligheid@maastricht.nl.

Die vragen mogen over alles gaan. Misschien speelt er een probleem in uw buurt waar u vragen over heeft. Misschien wil u weten hoe een gevaarlijke situatie of een geval van overlast in uw buurt aangepakt kan worden. Of misschien wil u graag weten hoe de gasten aan tafel over een bepaald thema denken.