Aankondiging MUSEUMNACHT MAASTRICHT 2019
VRIJDAG 12 APRIL 2019: 20:00 – 01:00 UUR 

Beste buren, 

Op vrijdag 12 april a.s. beleeft Maastricht alweer zijn 4e Museumnacht. Een avond waarop het cultureel kapitaal van Maastricht in de schijnwerpers staat. We verwachten dat zo’n 4.500 mensen een of meer van de 13 art venues – die verspreid liggen over de stad – zullen bezoeken.  

De Museumnacht start om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur. De afterparty vindt vanaf 00.00 uur plaats in de Muziekgieterij. 

Er zullen heel wat mensen op de been zijn, die van de Museumnacht willen genieten. En ondanks dat het allemaal cultuurliefhebbers zijn die vooral geïnteresseerd zijn in kunst en performances, kunnen we natuurlijk niet uitsluiten dat het druk zal zijn in de stad/straten. Wij doen in ieder geval ons best om het allemaal zo rustig mogelijk te laten verlopen. 

Wij hopen op uw begrip. En meer nog: wij hopen u ook te mogen begroeten! 

Alvast hartelijk dank voor uw flexibiliteit. 

Bestuur Museumnacht Maastricht 

www.museumnachtmaastricht.nl 

Museumnacht Maastricht is een initiatief van:
Bonnefantenmuseum, B32, Brouwerij Bosch, Bureau Europa, Boekhandel Dominicanen, Centre Céramique, Drukkunstmuseum, Lumière Cinema, Marres, Museum aan het Vrijthof, Muziekgieterij, Natuurhistorisch Museum Maastricht, Jan van Eyck Academie en VIA ZUID & Toneelgroep Maastricht.